به گزارش پایگاه خبری آرمان گیلان، سمیرا حسنی در نشست با مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان و مسوولان مراکز فرهنگی رستمآباد، رودبار و منجیل با اشاره به نقش تاثیرگذار کانون در شکلدهی به شاکلههای فرهنگی جامعه گفت: لازماست با دعوت از دستاندرکاران این مجموعه در شوراهای اداری و آموزش و پرورش شهرستان، زمینههای مشارکت این نهاد در تصمیمسازی و آشنایی افزونتر جامعه با اهداف این مجموعه فراهم شود.
سرپرست فرمانداری رودبار در ادامه با مشترک خواندن جامعه هدف کانون و آموزش و پرورش گفت: برهمین اساس این روند با دعوت از مسوولان استانی و شهرستان برای حضور در شورای آموزش و پرورش آغازمیشود.
نماینده عالی دولت در شهرستان از ضرورت حمایت مسوولان از کانون و اختصصاص اعتبار لازم برای افزایش گستره فعالیتهای این نهاد اظهار کرد: پرورش کودکان توانمند از سوی مجموعههای فرهنگی چون کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان صورتمیگیرد و سرمایهگذاری در این حوزه از آسیبهای متوجه آیندهسازان در سالهای آینده پیشگیری میکند.
این مسوول به نظمپذیری، انظباط و خط فکری مناسب اعضای کانون پرورش فکری پرداخت و با اشاره به نقش آفرینی آنان در برنامههای شاخص شهرستان تصریح کرد: ادامهیافتن این حرکتها و معرفی اعضای شاخص مراکز فرهنگی هنری میتواند در استقبال خانوادهها و همراهسازی هرچه بیشتر جامعه موثرباشد.
وی اضافه کرد: در عصر حاضر با افزایش گستره فضای مجازی و شبکههای اجتماعی و در نتیجه، پیامدهای حاصل از کاهش مدیریت حضور فرزندان در این عرصه مواجه هستیم و کانون میتواند با غنیسازی اوقات فراعت بچهها، آموزش کارگروهی و تمرین همراهی در هدایت فرهنگی جامه موثرباشد.
حوزه حساس و با اهمیت فرهنگ، نیازمند توجه ویژه است
مدیرکل کانون پرورش فکری استان گیلان نیز در این نشست ضمن تبریک انتصاب سمیرا حسنی، به سمت سرپرست فرمانداری رودبار ابرازامیدواریکرد تا با توجه به پیشینه و آشنایی مناسب نمایندهعالی دولت، امکان توسعه فرهنگی شهرستان فراهمشود.
سیدجلیل میرعظیمی درهمینحال، از لازمههای کار فرهنگی صحبتکرد و با اشاره به ناکافیبودن اعتبارات تخصیصیافته به مراکز رودبار افزود: کانون پرورش فکری شهرستان طی سالهای اخیر در بستر مراکز فرهنگی هنری ثابت رستمآباد، رودبار، منجیل و یک مرکز سیار روستایی، نقش غیرقابل انکاری در خدماترسانی به کودکان و نوجوانان ایفاکرده و از این رو، افزایش منابع تخصیصی برای توسعه و تجهیز این مجموعهها ضروری بهنظرمیرسد.
وی تاکید کرد: حوزه حساس و با اهمیت فرهنگ، نیازمند توجه ویژه است و فراهمسازی بسترهای مناسب برای مجموعههای فرهنگی میتواند در همراهسازی هرچهبیشتر کودکان، نوجوانان و خانوادهها و بهتبع، توسعه فرهنگی استان و شهرستان نقشداشته باشد.
میرعطیمی، اثربخشی فعالیتهای مربیان مراکز فرهنگی هنری و احساس و عاطفه حاکم در تعامل مربی و مخاطب را خاطرنشانکرد و با اشاره به فرآیندمحور بودن فعالیتهای مبتنی بر خلاقیتورزی و کتابخوانی کانون گفت: لازمه تربیت کودکان و نوجوانان برپایه اهداف و آرمانهای ایرانیاسلامی، توجه به کانون پرورش فکری است.
تشریح روند برنامههای عمرانی و وضعیت نیروی انسانی مراکز فرهنگی هنری شهرستان رودبار، ازدیگر مواردی بود که در صحبتهای سیدجلیل میرعظیمی مورد توجه قرارگرفت و وی ضمن حمایت از برنامهریزی سرپرست فرمانداری رودبار برای دعوت از مسوولان کانون برای شرکت در شوراهای تصمیمگیری شهرستان گفت: این مهم به معرفی هرچه بیشتر کانون کمکمیکند و در این میان از میزبانی نشست شورای آموزش و پرورش در مراکز فرهنگی هنری این مجوعه نیز استقبالمیکنیم.
ادامهبخش این نشست که به میزبانی فرمانداری رودبار صوراگرفت، صحبتهای احمداللهیاری، علی مرادی و رویا عزیزی، بهتربیت مربیان مسوول مراکز فرهنگی هنری کانون رستمآباد، رودبار و منجیل بود و مسوولان این مراکز با قدردانی از نگاه فرهنگی سرپرست فرمانداری شهرستان، به تشریح برنامهها و طرحخواستهها پرداخت.
گفتنیاست، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان در این سفر که روز سهشنبه، ۲۰ آذر ۱۴۰۳ صورتپذیرفت، بازدیدی از مراکز فرهنگی هنری شهرستان داشت و طی نشست با مربیان و اعضای این مجموعههای فرهنگی، از نقطهنظرات و خواستههای آنان آگاهشد.