به گزارش پایگاه خبری آرمان گیلان، محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز در نشست شورای سیاست گذاری کلان منطقه یک در سالن اجلاس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به رویکرد توسعه مشارکت، برقراری عدالت و ارتقای نظام سلامت در استان گیلان، اظهار کرد: این دانشگاه در دوره کنونی با استعانت از خداوند متعال و با به کارگیری از همه ظرفیت های درون و برون سازمانی در تلاش است تا با شعار فراگیر و راهبردی توسعه مشارکت، برقراری عدالت و ارتقای نظام سلامت و با پایبندی به مشی دولت کار و کرامت سیزدهم با اتکا به برنامه عدالت و تعالی نظام سلامت اقدام کند و به حول قوه الهی و با همگرایی همه جانبه توفیقاتی را نیز در این جهت کسب کرده است.
وی با معرفی اجمالی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، افزود: این دانشگاه با هشت دانشکده، هشت مرکز آموزشی درمانی، حدود ۶ هزار دانشجو و بیش از ۵۰۰ عضو هیئت علمی فرهیخته، آموزش علوم پزشکی را در استان گیلان دنبال میکند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به اقدامات صورت گرفته در راستای اجرای برنامه عدالت و تعالی در نظام سلامت اشاره کرد و گفت: تدوین و بازنگری برنامه راهبردی دانشگاه با پیوست عدالت و تعالی در نظام سلامت و رویکرد توسعه مشارکت، برقراری عدالت و ارتقای سلامت، فعال کردن دبیرخانه طرح عدالت و تعالی نظام سلامت در حوزه ریاست دانشگاه و معرفی ۶۵ نفرنمایندگان طرح فوق الذکر از کلیه واحدهای تابعه دانشگاه، اختصاص دوره آموزشی کوتاه از جمله این اقدامات است.
دکتر آشوبی در تبیین اولویت های راهبردی آموزشی با رویکرد عدالت، تعالی و بهره وری، خاطرنشان کرد: تربیت نیروی انسانی متعهد، متخصص، کارآفرین و پاسخگو به نیازهای جامعه، دستیابی به مرجعیت علمی و سرآمدی در منطقه، بین المللی سازی آموزش عالی حوزه سلامت، نهادینه کردن نظام مدیریت جامع کیفیت آموزش علوم پزشکی، توسعه و گسترش عادلانه و نیاز محور آموزش علوم پزشکی و توسعه روش های نوین و فناوری های پیشرفته در آموزش علوم پزشکی از جمله اولویت های راهبردی آموزش است.
وی با اشاره به افزایش سالانه ظرفیت جذب دانشجویان علوم پزشکی، افزود: کمبود فضا و زیرساختهای آموزش علوم پزشکی و همچنین افزایش بار مالی وارده به دانشگاه های علومی پزشکی از عمده چالش های نظام آموزش علوم پزشکی در استان گیلان است که باید اساسا پیرامون آن به جهت کمک به افزایش بهره وری آموزش پزشکی چاره اندیشی شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به حضور موثر خیران سلامت در استان، تصریح کرد: بخش قابل توجهی از نظام سلامت استان گیلان با کمک و مساعدت خیران توسعه یافته که در تعالی و افزایش بهره وری در آموزش موثر است.
همدلی و همگرایی دانشگاه ها در ارتقا و اعتلای اهداف شورای سیاست گذاری کلان منطقه یک، مثمر ثمر است
دکتر فرهاد غلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران و رئیس قطب منطقه یک، صبح امروز در نشست شورای سیاست گذاری کلان منطقه یک در سالن اجلاس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر مشارکت همگانی در جهت افزایش و ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات سلامت در منطقه، اظهار کرد: همدلی و همگرایی فی مابین دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی در ارتقا و اعتلای اهداف شورای سیاست گذاری کلان منطقه یک، موثر و مثمر ثمر است.
وی با اشاره به سرمایه ارزشمند منابع انسانی در قطب منطقه یک، افزود: این ظرفیت بی نظیر ابتدا در سطح استانها، منطقه یک و کشور موثر و مثمر ثمر بوده و باید استمرار داشته باشد.
رئیس قطب منطقه یک با اشاره به اهداف شورای سیاست گذاری کلان منطقه به ویژه در برنامه تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی، گفت: نظام اعتباربخشی ملی و تدوین استانداردهای آموزشی، مرجعیت علمی و آینده نگاری، همگرایی در تعالی علوم و فناوری های پیشرفته، اقتصاد آموزش و بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی و دیگر اهداف بدون شک موجب رشد و ارتقای سطح بهره وری در آموزش علوم پزشکی خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران همچنین هماهنگی ها، همگرایی ها، بهره مندی از تهدیدات و تبدیل آنها به فرصت را در سلامت معنوی و تعهد حرفه ای در آموزش علوم پزشکی راهگشا و توسعه دهنده دانست.