به گزارش پایگاه خبری آرمان گیلان، جلسه بررسی مشکلات بوجود آمده از سیل اخیر در شهرستان رودبار و پیگیری معضلات بوجود آمده از تعدد مرغداری در بخش های مختلف این شهرستان، بخصوص بخش رحمت آباد رودبار با حضور بازرس کل استان گیلان و مدیران کل مدیریت بحران ، محیط زیست، امور اراضی، راهداری و حمل و نقل جاده ای و مدیران ارشد شهرستانی در فرمانداری شهرستان رودبار برگزار شد.
آقایی در این جلسه ضمن قدردانی از مدیریت بحران و راهداری و حمل نقل جاده ای استان در مسئولیت پذیری و پیگیری مشکلات گفت: در موضوع سیل اخیر در منطقه رودبار که چهار شهرستان و سی روستا را درگیر کرده بود حضور به موقع و همدلی مدیران استان و شهرستان باعث رضایتمندی نسبی مردم از اقدامات انجام شده گردید که جای تقدیر دارد.
وی با اشاره به صحبت های امام جمعه محترم و دادستان شهرستان که مطالبات مردم منطقه از مسئولین را بازگو کردند افزود : درد استان ما پرداختن به الویت هاست ! به ولله درد مردم برج سازی برای مرفهین نیست ، مسئولین ارشد استان باید در ابتدا موانع موجود در مسائلی چون ایجاد بسترهای کار و فعالیت برای جوانان یا رفع مشکل زباله در استان و یا حفظ کردن داشته های طبیعی در استان را رفع کنند.
بازرس کل استان در این جلسه و بازدید آن که حدود ۸ ساعت به طول انجامید ، به پیگیری رسانه های محلی و استان در موضوعات اصلی وریشه ای شهرستان رودبار که در برخی موارد منجر به تنش های اجتماعی شده است اشاره کرد و افزود : اگر متولیان امر در کار خود دقیق باشند که دیگر تخلفی صورت نمی پذیرد و این کوتاهی و سهل انگاری برخی از مسئولان برای نظام مقدس و مردم شریف هزینه ایجاد می کند.
ایشان با اشاره به اینکه یکی از مطالبات مردم شریف شهرستان رودبار وجود تعداد زیاد معدن در این شهرستان است ، اظهار کرد: یکی از شیوه های درست مدیریت این است که حسن تدبیر داشته و با آینده نگری و خردمندانه تصمیم بگیرند . بوجود آمدن این همه معدن در این شهرستان زیست بوم و طبیعت شهرستان ورودی استان ما را تهدید می کند.
وی ادامه داد: در طبیعت حریم نداریم ، طبیعت آزاد است و انسان در هر جا به طبیعت دست اندازی کند دچار خشم طبیعت خواهد شد و واکنش طبیعت حاصل کنش و بد اخلاقی ماست.
آقایی یکی از مشکلات اصلی شهرستان رودبار را بحث وجود تعدد مرغداری در نقاط مختلف این شهرستان دانست و افزود : این مشکل در مناطق مختلف این شهرستان تنش اجتماعی ایجاد کرده است که مقرر شد با تشکیل کمیته ای متشکل از دامپزشکی ، محیط زیست و جهاد کشاورزی ظرف مدت یک ماه تمام مجوز های قانونی ، رعایت استاندارد ها و افزایش ظرفیت های مجاز و غیر مجاز مورد بررسی قرار گیرد تا این معظل بزرگ نیز مرتفع گردد.
بازرس کل استان گیلان با اشاره به شعار سال ۱۴۰۴ که توسط مقام معظم رهبری ( مد ظله العالی ) سال ( سرمایه گزاری برای تولید ) نامگذاری شده است گفت: هدف مسئولین و رسانه ها و مردم منطقه در این سال تعطیلی این تولیدی ها و بیکار شدن مردم نیست بلکه رعایت کردن حق شهروندی توسط این نهاد هاست ، اینکه مردم از نبود آب در منطقه شکایت دارند و یا بوی بد و غیر قابل تحمل این مرغداری زندگی را برای آنها سخت کرده قطعا نیاز به بررسی ویژه ای دارد.
دکتر آقایی در ادامه افزود: حق مردم که همان خوب زیستن ، هوای پاک و آب سالم است باید رعایت شود و قطعا در مسیر بررسی ها اگر به تخلف یا سوء جریانی برسیم برخورد قانونی صورت خواهد گرفت . سازمان بازرسی همان طور که همیشه حامی مسئولین پاکدست بوده در انجام وظایف قانونی خود با هیچ فرد و گروه یا آنان که ادعای گردن کلفتی دارند مماشات نخواهد کرد و بدانند که قانون گردن قانون شکنان و گردن کلفت ها را خواهد شکست.
در ادامه بازرس کل استان و همراهان از پروژه ها و بخشهای مختلف از جمله روستای خاصکول شهرستان رودبار که مردم آن از وجود تعداد زیاد مرغداری در آن شکایت داشتند بازدید کرد و مقرر شد در موضوع رفع مشکلات سیل اخیر مسئولین ظرف ۲ ماه خسارت ها را بررسی کرده و نتیجه را به اطلاع برسانندو در موضوع مرغداری های منطقه کارگروه تشکیل شده ظرف یک ماه نتیجه بررسی های خود را در جلسات مشترک به اطلاع مسئولان زیربط برساند.