به گزارش پایگاه خبری آرمان گیلان، دکتر محمد دوستار رئیس دانشگاه گیلان در آئین افتتاح این نمایشگاه ضمن تسلیت ایام فاطمیه، از برگزارکنندگان این نمایشگاه تشکر کرد و گفت: نیروی کارِ ماهر بزرگترین سرمایه یک سازمان است که اولین مرحله برای پرورش نیروی کارِ ماهر، آموزش است و ما باید نیروی کار آموزش دیده داشته باشیم.
دکتر دوستار با تأکید بر اهمیت مهارتآموزی و لزوم توجه به آن در کنار آموزشهای لازم افزود: نیروی آموزش دیده باید بتواند دانش کسب شده را به مهارت تبدیل کند تا زمینه لازم برای بروز خلاقیت بهوجود آید.
وی با مهم دانستن نقش کارآفرینان در توسعه کشور خاطر نشان کرد: کارآفرینان زمینهساز حرکت در توسعه کشور هستند که با خلاقیت و نوآوری منجر به تولید سرمایه و گردش سرمایه میشوند.
رئیس دانشگاه گیلان برگزاری نمایشگاه کار را در راستای شناسایی و برنامهریزی فرصتهای شغلی مؤثر دانست و گفت: این رویداد برای شرکتها فرصت خوبی است تا افراد نخبه و کارآمد را شناسایی کنند و امکان شناسایی بازار کار را برای دانشجویان فراهم میکند.
وی گفت: درهای دانشگاه به روی شرکتها و صنایع باز است و از آنان انتظار میرود در جهت فراهمسازی زمینه لازم برای مهارتآموزی دانشجویان مشارکت کنند.
شایان ذکر است این رویداد که با حضور شرکتها و سازمانهای معتبر از صنایع مختلف، کارآفرینان و مشاوران شغلی، به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه برپا شده است، طی روزهای ۲۸ و ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۳، دانشجویان و دانشآموختگان به منظور استخدام و جذب در ۳۰ شرکت و واحد صنعتی و سازمانهای متقاضی که از معتبرترین کارفرمایان استان می باشند، به صورت مستقیم با مدیران منابع انسانی شرکت ها به گفتگو می پردازند و ضمن مصاحبه شغلی، مراتب تکمیل فرم استخدامی و رزومه در محل غرفه هریک از کارفرمایان انجام می شود.
همچنین در حاشیه این رویداد، کارگاههای آموزشی کاربردی و دوره های آموزشی آشنایی با انتظارات و مهارتهای مورد نیاز بازار کار و بهویژه ارزیابی شایستگی شغلی کارجویان نیز انجام میشود.