وی با بیان اینکه این جشنواره هرساله به میزبانی یکی از دانشگاههای کشور برگزار میشود افزود: تمامی هزینههای این جشنواره توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تأمین میشود که پس از بررسی درخواستهای دانشگاهها متناسب با ظرفیتهای انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاهها و ظرفیتهای استان، میزبانی هفدهمین دوره از این جشنواره به دانشگاه گیلان واگذار شد.
رئیس دانشگاه گیلان با اشاره به نیم قرن فعالیتهای آموزشی دانشگاه از بدو تأسیس تاکنون افزود: دانشگاه گیلان در سال ۱۳۵۳ فعالیت خود را آغاز کرد و با بیش از ۸۰ انجمن علمی فعال در رشتههای مختلف تحصیلی، در پنجاهمین سالگرد تأسیس این دانشگاه، افتخار میزبانی از بزرگترین جشنواره علمی دانشجویی کشور را دارد.
وی از دریافت بیش از ۳۵۰۰ اثر علمی به جشنواره بینالمللی حرکت و جهش دوبرابری مشارکت دانشجویان نسبت به سال گذشته خبر داد و افزود: این آثار که از ۱۱۰ دانشگاه کشور به جشنواره ارسال شد، در قالب کارگروههای مختلف توسط ۶۵ عضو هیأت علمی از دانشگاههای کشور به صورت حضوری مورد ارزیابی و داوری قرار گرفت که نتایج آن در نمایشگاه تخصصی جشنواره ارائه خواهد شد.
رئیس دانشگاه گیلان ویژگی مهم این جشنواره را انتخاب سکوی برتر دانست و تصریح کرد: در این دوره از جشنواره، انجمنهای علمی حاضر در نمایشگاه، در تمامی زمینهها مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت و یک انجمن به عنوان انجمن علمی برتر انتخاب و تقدیر میشود.
وی با بیان اینکه روند اجرایی جشنواره حرکت، دانشجو محور است تصریح کرد: فعالیتهای اجرایی این جشنواره با مشارکت انجمنهای علمی دانشجویی در قالب ۱۴ کارگروه مختلف انجام شده است.
دکتر دوستار افق فعالیت دانشگاه را مهارتمحورکردن آموزش دانست و فعالیتهای گروهی که انجمنهای علمی متولی آن هستند را زمینهساز موفقیت دانشجویان بیان کرد.
رئیس دانشگاه گیلان از اصحاب رسانه در راستای انعکاس ظرفیتهای علمی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه تقدیر کرد و نقش رسانهها را در پیشبرد اهداف آموزش عالی کشور و استان مهم دانست.
دکتر ایرج شاکرینیا معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان و دبیر هفدهمین جشنواره بینالمللی حرکت هم در این نشست گفت: یکی از هدفهای معاونت فرهنگی در وزارت علوم، بسترسازی برای پرورش فعالیتهای فرهنگی دانشجویان در قالب فعالیت در انجمنهای علمی، کانونهای فرهنگی، تشکلهای اسلامی و هیأتهای مذهبی است که جشنواره بینالمللی حرکت میتواند فرصتی را برای دانشجویان نخبه دانشگاههای سراسر کشور فراهم کند تا آثار علمی و فناورانه خود را به صورت مستقیم در معرض دید همگان قرار دهند.